Lååååång natt.

Allmänt / Permalink / 0
Längsta natten på länge. När jag som mest skulle behöva sova, eftersom att det blir en timmes långpromenad om 1,5timme. Sen är det bara att göra sig klar för Malmös Ikea och Entré. Spira ligger och vaktar lite bredvid mig på golvet, hon muttrar och verkar inte gilla att Milton (Billys systers hund) ligger för närvarande i hallen. Ont i kroppen har jag också, bara för att klaga lite och för att få klaga lite mer så kan jag säga att jag fått en otroligt drygt allergiutbrott precis när jag ska försöka sova, svårare att andas, klias och kittlas, snörvlar och måste vrida på mig för att de bränner på olika ställen på kroppen.
 
Detta gav mig ju tid att tänka på saker, så som flyttningen, framtiden och en drös av olämpliga funderingar. Hur kroppen väljer att dö, eller rättare sagt hur man känner att man är påväg att dö. Det är jag helt övertygad om att pappa visste om att han skulle, kanske inte sådär tydligt vetande att man vågar uttala sig om det i sin omgivning, men det gör man nog inte (i varje fall skulle inte jag våga göra det) oavsett hur tydligt det kändes. Men han fick som en gnutta chans att göra lite saker till det bättre.
 
Entré imorgon då, en stor galleria med trevliga butiker. Är nervös att köra till Malmö, har ju blivit så oerhört trött på senare tid, så på längre sträckor är jag rädd att slumra ibland, inte blir det bättre heller då man inte fått någon sömn alls, inte heller att bilen jag får köra är en gammal skruttig Volvo med trög styrning, klumpig är den också. Nä, ska se om jag missat några avsnitt av någon rolig serie, sen vecka alla till liv i lägenheten! 
Kram så länge.
Till top