Ångest och människosaknande!

Allmänt / Permalink / 1
Iblan tror jag aldrig att jag ska bli färdig med lägenhetsprojektet. Tvn är inte uppsatt på väggen ännu.. då vi behöver låna slagborr för att vi har en idiotisk vägg. Resår och bäddmadrassen är beställd men inte kommen.. vilket gör att vi knölat ihop oss i min 120 säng på golvet, jag ogillar att ligga nära golv då jag ska sova vilket resulterar att jag sover max 4timmar per natt.
Om allting går som det ska, så blir det praktik för mig kommande vecka, är jättenervös men känns mycket spännande att få lära mig mer om något jag har starkt intresse för!
Påtal om starkt intresse, så älskar jag att jobba med Algot. Han lär sig snabbt och älskar att lära. Jag har tappat en del motivering däremot, då jag inte längre är välkommen i forslundaskolanslokal på hundkurserna jag tidigare varit på några få gånger. Därifrån lärde jag av att se och lyssna på andra, riktigt roligt. Blir att köpa en aktiveringsbok för hundar imorgon för att bibehålla intresset och öppna fantasin i mitt smått förvirrade och överbelastade huvud.
Har bestämt mig för att skriva en lista på grejer jag vill förbättra då det gäller mig själv och min vardag, såsom att en gång i veckan göra något jag anser riktigt roligt alt avslappnande. Att till våren börja vara ute mycket och promenera/springa/cykla då jag älskar att andas i det fria och se omkring i min omgivning.
Jag längtar tills jag känner mig redo att bjuda hem folk mera på riktigt, göra fint på baksidan och ladda upp med gott fika eller en god smörgås. Jag vet inte riktigt vars jag gömt tiden för att vara med mina vänner och familj, jag tycker verkligen mycket om människor och vill absolut ha mer av gemenskapen med dem!
Har förövrigt funderat på en inflyttnings"fest" (utan alkohol) någon gång under Mars eller April. Lite sent möjligtvis, men kanske värt det?
Ha det fantastiskt. Ni är underbara!
Till top